Indruk maak je maar één keer

Professionele portretten zorgen voor een krachtige eerste indruk. Ideaal voor een website, je portfolio, curricilum vitae of voor social media. Kom goed voor de dag op LinkedIn of Facebook.
Een goede portretfoto is ook een pareltje voor aan de muur, de zogenaamde WallArt. Natuurlijk laat je dit over aan de vakman met jarenlange ervaring.

Portretfotografie is onze specialiteit

Tijdens een sessie van ongeveer 1,5 uur leggen wij je sterke kanten, je uitstraling en je karakter zo mooi mogelijk vast. Natuurlijk nemen we rustig de tijd om je op je gemak te stellen. Tijdens de fotosessie in de studio kun je de resultaten meekijken. Zo ben je al snel overtuigd dat het resultaat geweldig wordt.

Visagie brengt het mooiste in je boven

Portretfoto's worden vaak kritisch bekeken. Voor een professionele uitstraling adviseren wij een goede make-up. Standaard visagie kost € 30,-.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een fotosessie op locatie, inclusief 3 bewerkte digitale bestanden:
€  95,00 fotoshoot 1 persoon
€ 125,00 fotoshoot met 2 - 3 personen
Vanaf 4 personen prijs op aanvraag.
Reiskosten buiten Dronten € 0,39/km.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW

De kosten voor een fotosessie in de studio, inclusief 3 bewerkte digitale bestanden:
€ 125,00 fotoshoot met 1 persoon
€ 150,00 fotoshoot met 2 - 3 personen
Vanaf 4 personen prijs op aanvraag
Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Dit krijg je er voor terug

Na afloop van de fotosessie selecteer je samen met ons je mooiste foto's. De foto's komen online op een persoonlijke website met inlogcode. Je kunt dus ook later op je gemak een selectie maken van de 3 digitale bestanden. Deze worden volledig bewerkt en op hoge resolutie aan je afgeleverd. Je kunt natuurlijk altijd meer digitale foto's bijbestellen.

Je kunt je foto's ook door ons als FineArt print laten afdrukken. Deze prints maken wij zelf, zodat je verzekerd bent van professionele kwaliteitsfoto's.

Ben Eekhof Foto&Film
De Grutto 70
8251XN Dronten
06-14291921

Aangesloten bij DuPho 
Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen