Twee mensen met één passie

Portretfotograaf Ben Eekhof

Ben Eekhof

Kleurenfoto's zijn prachtig, maar eenmaal ontdaan van alle kleur brengt een zwart/wit afbeelding je terug naar de essentie van de foto. De echte emoties komen in beeld. Dit verklaart waarschijnlijk mijn grote voorkeur voor zwart/wit fotografie.

Wij houden van mensen

Daarom leggen wij graag de mooie en sterke kanten van personen, maar ook van dieren vast. Portretfotografie is daar uitermate geschikt voor. Ook met straatfotografie kan ik me heerlijk uitleven. Mensen fotograferen zoals ze zijn, met hun dagelijkse bezigheden.

Naast de fotografie ben ik gek op mijn 2 mechelse herders, hou ik van een sportief leven en kan ik enorm genieten van heerlijk eten met een goed glas wijn met mijn familie of vrienden.

Portretfotograaf Annemieke de Goede

Annemieke de Goede 

Ik ben Annemieke de Goede, partner van Ben en samen druk met foto- en filmwerkzaamheden. Heerlijk brainstormen over de opdrachten en op de dag zelf er samen iets moois van maken.

Ik ben creatief en als second-shooter werk ik graag vanuit een ander perspectief. Hierdoor heb ik vaak letterlijk een andere kijk op de foto-opnames. En dat geeft weer verrassend leuke resultaten. 

Plannen en organiseren zit mij in het bloed en dat komt goed van pas bij onze job. Draaiboeken, tijdschema's, catering en nog veel meer hou ik in de gaten zodat Ben zich volledig op de fotoshoot kan concentreren. 

Wat wij allemaal nog meer doen

Naast onze portretfotografie houden wij ons bezig met bedrijfsfotografie en trouwfotografie. Zie hiervoor onze websites beneekhof.nl en trouwfotograaf4you.nl 

Make a Memory

Als vrijwilliger van de stichting Make a Memory wordt Ben regelmatig ingezet als fotograaf. Deze stichting fotografeert op verzoek van ouders, ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken tot 17 jaar.

Het geeft een enorm goed gevoel om nabestaanden een prachtige herinnering aan hun dierbare kind te mogen bezorgen. Het is weliswaar onbetaald, maar vooral onbetaalbaar werk. 
Meer informatie over deze stichting kun je vinden op www.makeamemory.nl

Ben Eekhof Foto&Film
De Grutto 70
8251XN Dronten
06-14291921

Aangesloten bij DuPho 
Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen