Kijk hier wie je allemaal voor gingen voor een fotoshoot en zie wat zij hiervan vonden.

'We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en vonden het zo’n leuke dag!

Tegenwoordig leggen we grotendeels onze herinneringen vast per telefoon, eenvoudig en mooi alles spontaan vast te kunnen leggen. De kwaliteit laat echter nog dikwijls wat te wensen over, logisch want een telefoon is geen spiegelreflexcamera natuurlijk. Daarnaast stond er doorgaans één van de 4 gezinsleden niet op aangezien die dan de fotograaf was. Mijn grote wens was dan ook een mooie gezinsfoto, die dan overigens weer niet te geposeerd was.

En zo kwamen we bij Portretfotograaf4you in Dronten terecht. Al snel bleek dat fotograaf Ben Eekhof weinig woorden nodig had om te begrijpen wat ik graag zou willen. Samen met zijn partner Annemieke hebben ze ons op een mooie voorjaarsdag naar een prachtige perfecte locatie mee genomen. Op een natuurlijke wijze wisten zij ons stuk voor stuk vast te leggen, zonder dat het ook maar één moment ongemakkelijk voelde. En de gezinsfotos  zijn werkelijk prachtig geworden! Ik kan er nog steeds zo blij van worden als ik er naar kijk. De individuele portretfoto’s zijn zo natuurlijk. We hebben ze ook gebruikt als profielfoto voor social media en daarnaast heeft mijn dochter ze ook zakelijk gebruikt op haar website. En natuurlijk hangt de gezinsfoto op een prachtplekje in ons huis ☺

Ben en Annemieke zijn een prachtig duo, ze werken op een geweldige manier samen. De één geeft aan, de ander legt het moment vast. En dat alles met een enorme dosis humor naast hun vakkundigheid. We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en vonden het zo’n leuke dag!

Leen en Tineke Zandvliet

Meer referenties

This module needs at least 5 articles to display.

Ben Eekhof Foto&Film
De Grutto 70
8251XN Dronten
06-14291921

Aangesloten bij DuPho 
Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen