Kijk hier wie je allemaal voor gingen voor een fotoshoot en zie wat zij hiervan vonden.

De foto's zijn prachtig en van hoge kwaliteit

Het is super fijn en leuk om met Ben en Annemieke te werken, ze zijn erg aardig en laten je op je gemak voelen. Bovendien zijn de fotos prachtig en van hoge kwaliteit! Zeker aan te raden.

Lena Sene Hemmink

"Een serie super foto's als resultaat!"

Een eerste fotosessie is niet altijd makkelijk. Maar mijn zoon werd op zijn gemak gesteld en met duidelijke aanwijzingen hoe hij moest staan kwam er een serie super foto's! Een absolute aanrader ook voor een persoonlijk portret!

Marina van Ommeren

'We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en vonden het zo’n leuke dag!

Tegenwoordig leggen we grotendeels onze herinneringen vast per telefoon, eenvoudig en mooi alles spontaan vast te kunnen leggen. De kwaliteit laat echter nog dikwijls wat te wensen over, logisch want een telefoon is geen spiegelreflexcamera natuurlijk. Daarnaast stond er doorgaans één van de 4 gezinsleden niet op aangezien die dan de fotograaf was. Mijn grote wens was dan ook een mooie gezinsfoto, die dan overigens weer niet te geposeerd was.

En zo kwamen we bij Portretfotograaf4you in Dronten terecht. Al snel bleek dat fotograaf Ben Eekhof weinig woorden nodig had om te begrijpen wat ik graag zou willen. Samen met zijn partner Annemieke hebben ze ons op een mooie voorjaarsdag naar een prachtige perfecte locatie mee genomen. Op een natuurlijke wijze wisten zij ons stuk voor stuk vast te leggen, zonder dat het ook maar één moment ongemakkelijk voelde. En de gezinsfotos  zijn werkelijk prachtig geworden! Ik kan er nog steeds zo blij van worden als ik er naar kijk. De individuele portretfoto’s zijn zo natuurlijk. We hebben ze ook gebruikt als profielfoto voor social media en daarnaast heeft mijn dochter ze ook zakelijk gebruikt op haar website. En natuurlijk hangt de gezinsfoto op een prachtplekje in ons huis ☺

Ben en Annemieke zijn een prachtig duo, ze werken op een geweldige manier samen. De één geeft aan, de ander legt het moment vast. En dat alles met een enorme dosis humor naast hun vakkundigheid. We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en vonden het zo’n leuke dag!

Leen en Tineke Zandvliet

'Ontspannen foto-momenten en veel gelachen'

Toen wij ons 20 jarig huwelijks jubileum wilden vieren, wilden ook graag een blijvende herinnering.Hiervoor benaderden wij Ben en Annemieke. Zij luisterden naar onze wensen en gaven advies over hoe we de leukste foto’s konden krijgen. Zij hebben op de locatie gekeken en met ons meegedacht op welke plekken de foto’s zouden kunnen worden gemaakt.
Op de dag zelf hebben we ontspannen foto-momenten gehad en veel gelachen. De foto’s zijn een mooie herinnering aan een leuke dag. We konden zelf een keus maken uit de digitale foto’s en zelf bepalen hoeveel we er wilden afnemen.

Erik-Jan en Marieke Blankespoor

'We voelden ons weer heel erg verliefd!'

Zondag 9 april hebben Ben en Annemieke een geweldige love shoot voor ons geschoten in Elburg. Het weer was prachtig en we werden samen met ons hondje Scotty letterlijk in het zonnetje gezet. We zijn al heel wat jaren getrouwd, maar het voelde gewoon weer even als een tweede huwelijksreportage, maar dan met ons eigen hondje erbij. Prachtige foto's fijne sfeer en we voelden ons weer heel erg verliefd!
Jules en Hanneke

'We voelden meteen een klik'

Het zijn twee geweldige fotografen! Ze stellen je op je gemak en letten ook nog eens op de kleine details! En wat zijn de foto`s dan mooi geworden!
Ze doen veel in overleg, wat erg fijn is. Leuke, enthousiaste mensen waar we meteen een klik mee voelden. In één woord super!!

Corine

"Fantastische foto's"

Fantastische foto's van fietsgroep De Polderklimmers!

Rufus van Gom

Meer referenties

This module needs at least 5 articles to display.

Ben Eekhof Foto&Film
De Grutto 70
8251XN Dronten
06-14291921

Aangesloten bij DuPho 
Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen